Általános szerződési feltételeink

Általános szerződési feltételeink

Általános Szerződési Feltételeink

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban Általános Szerződési Feltételek, ÁSZF., Dokumentum) a Somló Stellplatz Kft (továbbiakban Üzemeltető, Szolgáltató, Somló Stellplatz) által üzemletetett https://somlostellplatz.hu webcímen elérhető weboldal által kínált szolgáltatások igénybe vevője (továbbiakban Felhasználó) által történő általános felhasználási feltételeit tartalmazza. A Szolgáltatós és a Felhasználó a továbbiakban együttesen Felek.

A Somló Stellplatz Kft mint a https://somlostellplatz.hu online weboldal üzemeltetője fenntartja jogát a jelen ÁSZF. egyoldalú módosítására. Ebben az esetekben az ÁSZF. módosított változata jelenik meg a weboldalon, a korábbi ÁSZF. pedig egy külön letölthető dokumentumban tekinthető meg a weboldalon. Az ÁSZF. tartalmát ebből fakadóan érdemes időről-időre átolvasni. A Felhasználónak jogában áll az ÁSZF. nem elfogadására, abban az esetben kérjük, hogy ne használja jelen weboldalt.

Az ÁSZF. hatálya kiterjed minden olyan ügyletre, amely a https://somlostellplatz.hu weboldalon és helyben a Somló stellplatz lakóautó és lakókocsi parkolóban a Szolgáltató és a Felhasználó között elektronikusan és fizikálisan létre jön.

Elérhetőségeink

A parkoló, a weboldal üzemeltetőjének és a bankkártya elfogadó adatai:

  • Név: Somló Stellplatz Turisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban Somló Stellplatz Kft)
  • Székhely: 8483 Somlószőlős, Belterület, Hrsz. 621/30
  • Adószám: 27538508-1-19
  • Cégjegyzékszám: 19-09-522616
  • Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft)
  • Szolgáltatás megnevezése: Parkolási szolgáltatás nyújtása lakóautók és lakókocsik részére
  • Weboldal: https://somlostellplatz.hu (továbbiakban weboldal)
  • E-mail cím: info@somlostellplatz.hu
  • Telefonszám: +3620-212-0045; +3670-778-0978
  • Tárhelyszolgáltató: https://my.mikrovps.net

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről

szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weboldalon keresztül biztosítunk leheőséget a Magyarország, 8483 Somlószőlős, Zrínyi utca 24 cím alatt található lakóautó és lakókocsi parkolóba történő behalytásra, belépésre feljogosító foglalásra. A megvásárolható szolgáltatás megnevezése: parkolási szolgáltatás lakóautók és lakükocsik részére. A parkolási szolgáltatás kizárólag online, a weboldalon keresztül történő előzetes foglalást követően vehető igénybe. A szolgáltatás helyszíne: Magyarország, 8483 Somlószőlős, Zrínyi utca 24.

A webshopban a Szolgáltató részletesen feltünteti a szolgáltatás nevét, leírását, a szolgáltatás bruttó- végfelhasználói díját, valamint a szolgáltatásról fotót jeleníthet meg. A szolgáltatást bemutató adatlapon megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelhetnek. A szolgáltatás végfelhasználói díja bruttó végösszeg, amely nem tartalmaz ÁFA-t, mivel alanyi adómentes.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a Felhasználókat az akció időtartamáról.

Megnevezések, fogalmak

Szolgáltató: Somló Stellplatz Kft.

Felhasználó: Az online foglalási és fizetési rendszert, a weboldalt és a parkolót önkéntesen használó természetes és jogi személy. A felhasználó fogalma magában foglalja a Fogyasztó fogalmát.

Weboldal: a https://somlostellplatz.hu elnevezésű linken található online felület.

Online foglalás: szállásfoglalás a weboldalon keresztül az érkezési és távozási dátum megadásával.

Online fizetés: Bankkártyával, annak adatainak megadásával történő foglalási szállásdíj kifizetése a K&H Bank Zrt online felületén

Tartalom: minden olyan adat és információ (kép, ábra, logó, grafikai elem, videó, fájl, szöveg, dizájn), amely a Weboldalon látható és elérhető, továbbá minden olyanelektronikus üzenet  amelyet az Üzemeltető a Felhasználó részére elektronikus formában küld.

Hírlevél: elektronikus úton, e-mailben a Szolgáltató által a hírlevél-szolgáltatásra feliratkozott Felhasználók részére időszakosan küldött üzenet, melyben a Szolgáltató tájékoztatást nyújt az adott időszakban szervezett promóciókról, kedvezményekről, egyéb friss hírekről.

A weboldal, webshop használata

A weboldalt csak az ÁSZF. feltételeit és az Adatvédelmi Szabályzatunkat elfogadó személy használhatja. A weboldal használatával automatikusan elfogadottnak tekinthető a Felhasználó részéről az ÁSZF. és az Adatvédelmi Szabályzatunk, a Felhasználó a weboldal használatával egyidőben kijelenti, hogy az ÁSZF. és az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakat megismerte, azok tartalmával egyetért és azokat elfogadottnak tekinti. Amennyiben jelen dokumentumban vagy az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtakat nem fogadja el kérjük, hogy ne használja a weboldalt. 

Kiskorú, cselekvőképességében korlátozott személy csak törvényes képviselője beleegyezésével veheti igénybe a Somló Stellplatz Kft szolgáltatásait. Ezen beleegyezés megszerzése a kiskorú vagy a cselekvőképességében korlátozott személy felelőssége, feladata. A Somló Stellplatz Kft-nek nem feladata és nincs rá lehetősége, hogy ismerje ki van az online tranzakciók során a felhasználói oldalon, ezért ennek felelőssége kizárólag a Felhasználót terheli.

Foglalás: Kizárólag csak a https://somlostellplatz.hu/termek/parkolohely-lakoautok-es-lakokocsik-reszere/ linken található foglalási felületen keresztül lehetséges a parkolóhely lefoglalása. 

Foglalás menete: Sikeres foglalásig kérjük, hogy kövesd a lejebb leírt 1-7 pontot

 1. A naptárban válaszd ki az érkezés és távozás napját.
 2. Add meg, hogy hány parkolóhelyet szeretnél lefoglalni a kiválasztott időszakra és kattints a “Foglalás” gombra.
 3. A kosár oldalon ellenőrizd a foglalás részleteit, majd kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratú gombra.
 4. A pénztár oldalon add meg a kért adatokat, majd fogadd el és erősítsd meg a vásárlói tájékoztatókat és kattints a “Megrendelés elküldése” gombra.

Fizetés: Kizárólag online, a bankkártya adatainak megadásával lehetéges a K&H Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül.

Fizetés menete

5. A pénztár oldalon a “Megrendelés elküldése” gombra való kattintást követően automatikusan a K&H Bank biztonságos online fizetési felülete jelenik meg ahol a bankkártyád adatainak megadásával tudod kifizetni a foglalás értékét.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz weboldalunkon. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítunk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vendégeinknek csak annyi a dolga, hogy a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadd. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát. 

Sikeres foglalás: Sikeres foglalást követően minden esetben E-mailben értesítést küldünk!

6. Sikeres fizetést követően a foglalásról és a sikeres fizetésről is e-mailben értesítést küldünk. Az e-mail értesítés tartalmazza a bejutáshoz szükséges kapunyitó kódot is.

Számlázás: Automatikusan a foglalás során megadott e-mail címre küldjük ki.

7. Sikeres fizetést követően rendszerünk automatikusan kiküldi a foglalás során megadott adatokkal kiállított elektronikusan hitelesített számlát a megadott e-mail címre.

Lemondás: Kizárólag írásban és a foglalás dátumát megelőző 48 órán kívül lehetéges.

A lemondási szándékot minden esetben az info@somlostellplatz e-mail címre szükséges jelezni. Ezt követően munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és egyezteti Veled a foglalás ellenértékének visszatérítését. A foglalás dátumától számított 48 órán belüli lemondás esetén a foglalási díjat sajnos visszatéríteni nem tudjuk, ebben az esetben a foglalás dátumának módosítását tudjuk csak elvégezni.

Módosítás: Kizárólag írásban és a foglalás dátumát megelőző 24 órán kívül lehetéges.

A módosítási szándékot minden esetben az info@somlostellplatz e-mail címre szükséges jelezni. Ezt követően munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és egyezteti Veled a sikeres módosítást. A foglalás dátumától számított 24 órán belüli módosítás esetén a módosítást sajnos nem tudjuk elvégezni.

Reklamáció: Kizárólag írásban lehetséges.

Az esetleges reklamációkat minden esetben az info@somlostellplatz e-mail címre szükséges megküldeni. Ezt követően munkatársunk lehető legrövidebb időn belül felveszi Veled a kapcsolatot és egyeztet Veled a felmerült probléma megoldásának érdekében.

Szállítás: A weboldalon szállítást igénylő termék illetve szolgáltatás nem kerül értékesítésre.

Adatkezelés, adatvédelem: A megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja, valamint az adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információk a https://somlostellplatz.hu/adatvedelmi-szabalyzatunk/ linkre kattintva érhetőek el.

Vegyes rendelkezések

A Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a BKKB – Budai Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

Kelt: Somlószőlős, 2022.04.15.

Translate »