Schenk Éva

Schenk Éva

  Alapító tulajdonos, ügyvezető igazgató. A lakóautózás egy életérzés! A lakóautó/lakókocsis utazás egy nagyon izgalmas dolog, egy életérzés, aki erre ráérez, az örökre beleszeret. Így voltam ezzel én is! Azt gondolom, az igazi utazók mindig keresik az új felfedezésre váró helyeket, a különleges élményeket. 2020 nyarán Somló-hegy borvidékére való látogatás mérföldkő lett az életemben. Egyből […]

 

Alapító tulajdonos, ügyvezető igazgató.

A lakóautózás egy életérzés!

A lakóautó/lakókocsis utazás egy nagyon izgalmas dolog, egy életérzés, aki erre ráérez, az örökre beleszeret. Így voltam ezzel én is!

Azt gondolom, az igazi utazók mindig keresik az új felfedezésre váró helyeket, a különleges élményeket.

2020 nyarán Somló-hegy borvidékére való látogatás mérföldkő lett az életemben. Egyből beleszerettem a lenyűgöző táj vonzó energiáiba, van valami varázs abban a tiszta, friss levegőben, és a bazaltorgonákban.

Somló visszavár! – folyton ez csengett a fülemben.

Egyre csak érett bennem a gondolat, hogy itt Somló-hegyen lakóautó és lakókocsi parkolót álmodjak meg.  2020 szeptemberében, pont a születésnapom napján hegyre néző telket vásároltunk fiammal, ide járt a család lakóautóval/lakókocsival.

Egyre jobban érett Bennünk az álom: Jó lenne ezt a csodát másokkal is megosztani, így lett mára valóság a Somló Stellplatz.

Fedezze fel Ön is  a Somló-hegy  vulkanikus eredetű tanúhegy egyedülálló látnivalóit.

Kellemes időtöltést, pihenést kívánok minden kedves vendégünknek.

Our Team

Schenk József

Alapító, tulajdonos. A camping életmódot elsőnek 2019 nyarán próbáltuk, amikor feleségemmel és kislányommal 3.300 km-es európai körutazást teljesítettünk 14 nap alatt. Végig jártuk az Olasz és Francia riviérát, eljutottunk egészen Saint-Tropez-ig. Bejártuk a gyönyörű Olasz Cinque Terrét és jártunk a Szlovén tengerparton is. Ekkor teljesen beleszerettünk, és következő év nyarán megvásároltuk első lakókocsinkat, egy Dethleffs […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »